dilluns, 26 d’octubre del 2009

Juvenil: La Salle Premia 1 - 3 C.E.Cabrils

Partit en el que el cabrils ha apretat durant els primers minuts i, a mesura que passava el temps, la salle s'ha anat fent amb el control del partit. No obstant, en una contra, al Cabrils li han xiulat un penal a favor que no ha servit per avançar-se al marcador. Llavors, domini total de la salle i, no obstant, després de fallar diverses ocasions, ja al minut 41, el cabrils s'ha avançat amb un llançament de falta (Antonio).

Dos minuts després, un nou gol (Cuende) ha fet que a mitja part el Cabrils anés guanyant 0 a 2.

A la segona part, el cabrils ha sabut jugar amb el marcador i tan sols, ha encaixat un gol en un penal. Cap al final del partit (Pau) ha aconseguit el tercer gol després d'una passada molt bona de Baselga.

Els primers tres punts s'han aconseguit!

Crònica de David Garcia, entrenador del Juvenil.