dilluns, 14 d’abril del 2008

MEREIXIEM UN EMPAT

Aquest cap de setmana l'aleví del C.E.Cabrils no s'ha pogut fer amb la victòria davant del líder de la lliga, l' Argentona. La primera part ha sigut bàsicament de l'equip rival, sobretot amb jugades individuals dels seus jugadors més destacats. El primer gol ha sigut un error de la defensa, ja que, com sempre us dic, a la nostra àrea no pot botar la pilota i si bota ha de ser nostra. El segon ha sigut un xut de lliure directe amb una execució perfecte per part del capità rival. D' aquesta primera part vull remarcar la funció del porter: el porter és l'únic jugador que té la facultat de poder agafar la pilota amb les mans, i així avançar-se a les pilotes aérees. D'acord porters?

La segona part després de la xerrada en el descans i amb l'equip convençut de girar la truita, ha sigut un monopoli de la nostra davantera amb continus atacs que no hem pogut materialitzar, o més ben dit, el seu porter l'hem fet internacional perqué de 10 pilotes les ha parat totes!. Finalment a les darreries del partit una jugada de l'Imran, Correas i Baker ha culminat amb el definitiu 3-1. Haig de felicitar a l´Alex Pibernat per les magnifiques parades realitzades a la segona part. Ens veiem dilluns nois i a treballar!!!