dissabte, 29 de novembre del 2008

QUAN ES PERDONA ......... S´ACABA PAGANT

En línies generals, molt bon partit el realitzat avui pel BENJAMÍ A del C.E.CABRILS a Masnou enfront del segon classificat el MASNOU C.D. Una gran primera part on hem controlat el joc i on hem disposat de moltes i clares ocasions. El nostre equip arribava molt i molt bé, però la falta de definició no ens ha permès anar al descans amb un resultat ampliament favorable (3, 4 a 1 hauria sigut un bon resultat vist el joc d´un equip i l´altre). Un gran gol de falta directa (Gabri) i una errada defensiva ha fet que arribessim al descans amb l´empat a 1. A la segona part, amb el fred i la pluja, però sobretot, amb un altre gol rebut en una altra errada defensiva ha fet que el nostre equip s´enfonsés i ells es creixessin, aconseguint en un altre error nostre el definitiu 3 a 1. Avui hem perdut un partit, però només portem 8 partits de lliga i encara en queden 16. Estem en una bona situació en la taula classificatòria, però hem d´aprendre a DEFINIR millor en ATAC i a estar més CONCENTRATS en DEFENSA. El Masnou C.D. avui tot i guanyar-nos crec que no ha demostrat ser superior a nosaltres. Ens queda un partit de tornada on els hi podem tornar la pilota. Ànims nois, i seguint el simil ciclista dels últims dies, avui hem perdut una etapa, però no la general. Encara queden etapes de muntanya dels Pirineus (Arenys de Mar la setmana vinent), però sobretot els ALPS (la segona volta, on ens han de visitar Sant Pol, Vilassar i Masnou). Per tant a seguir lluitant.
Moltes felicitats pel partit d´avui. Amb una mica de sort ens enduiem els tres punts.