dimarts, 9 de desembre del 2008

VICTÒRIA JUSTA

PREMIÀ DE DALT 2 - C.E.CABRILS 3
Segona divisió, grup 19, INFANTIL

Victòria justa en tots els sentits, es va fer justícia al joc demostrat i.... massa justa pels mèrits dels nostres.
Ahir vam ser clarament superiors al rival, que va fer un partit molt seriós, reforçat per jugadors del seus infantils de categoria superior. El rival va defensar molt bé, sempre fents dos contra u vs.la Heily i el Ricky. També ens deixaven treure de porta sense pressionar per ser superiors al mig del camp, L'únic però és que ens va costar en superar aquestes armes tàctiques del rival.
Però val a dir que en tot moment vam controlar el joc i vam moure la pilota amb molt de criteri. També físicament vam ser superiors al rival, sense tenir canvis.
Vam generar moltes aproximacions a l'àrea rival que no vam saber aprofitar... i en una de les poques arribades rivals vam encaixar un golàs per part d'un vell conegut: en Cámara, davanter que l'any passat ja ens va fer de les seves a La Salle Premià. Vam tenir uns breus moments de desconcert però vam saber buscar la sort ja que el rival va fer un pal...s'hagués posat el partit molt difícil amb un 2 a 0.
Al descans, vam recordar els principis del joc que estavem fent i que calia un petit esforç i àtac directe per anar pel partit. Arrel d'això vam començar a generar ocasions de gol fins que la Heily va fer l'empat a u en una jugada de combinació. El rival apretà a la pressió, i a la recuperació d'una saque de porteria vam encaixar el 2a 1. Tot i jugar millor, perdíem... però el que té mèrit és que sense renunciar al nostre joc característic vam aconseguir remuntar el partit i inclús perdonar ocasions: el 2 a 2 en jugada de combinació de tot el mig del camp que va deixar sola la Heily devant del porter i el 2 a 3 en una recuperació ràpida de la pilota definida amb ràpidesa perla Heily.
Partit molt entretingut i vistós, que va acabar bé!
L'u a u:
Edu: Segur. No va poder fer res en els dos gols. Gran intervenció en un mà a mà contra el davanter rival.
Solanes: Molt sòlid. Va oferir-se en àtac. Ahir va jugar més calmat, i el seu rendiment va millorar.
Jarque: Molt tranquil i molt bé posicionat. Mica en mica va perdent la timidesa.
Roura: A la primera part va patir per controlar la velocitat del davanter rival. A la segona part inmens per alt.
Apple: Molt bé al tall i comprenetat amb l'Apple.. Va treure la pilota amb molt bon criteri.
Mercadé.Bé per la banda, treballant bé en defensa. Li "encanta" driblar!
Alvaro: Impecable en la col.locació. Es el sosten del mig del camp. Va a més.
Víctor: Molt bé despres de 3 absències per lesió. Quant va fer passades en profunditat al Ricky i a la Heily vam sentenciar.
Justin: Incansable, a vegades massa avançat que va compensar amb sacrifici. Va participar en un dels gols. Les ànsies per guanyar li van fer precipitar-se en ocasions.
Heily: Definidora. Hat trick. Quant es va oferir va participar molt més del joc.
Ricky: Incansable. Sempre ofereix alternatives de jocs als companys. Al tram final del partit conectà molt bé amb el mig del camp i amb la Heily el que va permetre definir el partit.