dissabte, 16 de maig del 2009

INICIEM UNA NOVA ETAPA

Amb el partit disputat ahir dissabte enfront de la SALLE PREMIÀ de futbol a 11, iniciem una nova etapa pels futurs alevins de la propera temporada, és a dir, els benjamins de 2º any que tan bona temporada han realitzat enguany.

L´any que vé, i després de molts anys, el nostre ALEVÍ jugarà la lliga de futbol a 11 en la seva segona divisió, doncs partim actualment amb una àmplia plantilla de jugadors (20 futurs alevins).

Avui hem començat a rodar-nos amb aquest nou futbol: més espai, més jugadors, porteries més grans, més treball físic, .... Ho hem fet enfront d´una SALLE PREMIÀ més ben posicionada sobre el camp i amb més qualitat tècnica i tàctica, que finalment ens ha guanyat per 0 a 3 tot i que hem tingut les nostres ocasions per marcar algun golet.

Partim de 0, així doncs ens queda molta feina per endavant. Però la clau està en el treball diari, l´esforç, la disciplina, l´esperit de sacrifici i el voler millorar dia a dia.

Des d´aquestes línies felicitar-vos a tots pel gran partit que heu fet, malgrat el resultat i tenint en compte que era una nova experiència per vosaltres.

Esperem l´any vinent poder comptar amb tots vosaltres en aquest nou repte que se´ns presenta.




Crònica de Pere Bossa, coordinador del futbol base.