dilluns, 1 de febrer del 2010

Prebenjamí B: Vilassar de Mar 6 – 1 Cabrils


Molta lluita

En un partit on ja sabien que era molt difícil treure algun punt ( ells són líders) , de seguida es va veure la clara superioritat del Vilassar , equip format per jugadors de 1º i 2º any i a més a més a nosaltres ens faltaven jugadors que no han pogut venir.

La primera part va acabar amb empat a 0 gols , producte de la gran lluita dels cabrilencs i del desencert dels atacants rivals, motivat també per la gran actuació del porter Bruno.

En la segona part també es va lluitar molt , però errors nostres en defensa i la actuació de l’Arnau ( cabrilenc de 8 anys que juga al Vilassar) va decantar clarament el partit a favor dels locals, destacar també al nostre porter Pol.

Per últim donar les gràcies al Gerard Pons que tan ens ajuda i això que encara no esta en forma i també agrair al Gael la seva presencia quan la matinada anterior estava amb vòmits ( virus estomacal).

En resum , aquesta vegada l’equip ha mostrat el seu veritable caràcter i el gran coratge que tenen aquests jugadors encara que el rival era superior i que el Cabrils no estava al complert ni en les millors condicions.

Aquest equip té anima i això no se entrena es té a dintre de cada nen i si el grup es manté en aquesta segona volta i sobre tot, com diu el Coordinador Lluís, la propera temporada faran un gran paper i un gran salt en tots els aspectes tan físic com tècnic.

Ànims Nois.

Entrenador: Fede

Gol: Gael

FORÇA CABRILS!!

Crònica de Josep Lechado, delegat del prebenjamí B.