dimarts, 21 de febrer del 2012

Benjamí B Cabrils 4- 6 Arenys de Munt

Mal inici

Doncs sí, feia tempsque no vèiem als nostres nois, jugar al inici tan com diria ... descentrats, relaxats, adormits..Els dos primers períodeshan estat de pena, crec que només 3 jugadors han estat en el partit, la resta semblavenabsents.Mala sort en el primer gol en contra, ha estat en p.p. però això no és raó per enfonsar-se i sí per treure coratge i no ha estat així, dubtes, dubtes en la marca i 0 a 2.
En el segon període, s'ha jugat millor però en una gran jugada del num. 16 rival marca el 0 a 3, i en una altra arribada el quart.Per fi, en la tercera part, s'estrena el marcador del Cabrils, gran xut d'Alejandro ambla potència que el caracteritza, 1 a 4.
Segueixen millorant i per tant arribant a l'àrea rival,en una d'aquestes, treu el porter Nil i Jaumemarca des d'una posició difícil, imparable, 2 a 4.Segueix pressionant nostre equip i Alejandro "afusella" amb un altre gran xut, després d'un altre servei de Nil, 3 a 4.Tan bolcat estava l'equip, que en un contraatac, un altre cop el jugador num. 16 marca el5é gol del seu equip.Ara és clarament superior el nostre equip però vam atacar de manera boja a causa del poctemps que queda, bona jugada de Gael amb passada a Marc Aguado que xuta i en rebot Jaume marca el 4 a5.
Es continua jugant amb 2 defenses per aconseguir l'empat però aquest riscimplica que en un altre contraatac es rebi el sisè, 4 a 6.En conclusió, una llastima el inicitan nefast que ha marcat el desenvolupament del partiti sobretot davant un rival que segons sembla és un expert en el joc a la contra.
Força Cabrils!!!
Entrenadors: Marc Badia i Marc AlbertiGols: Alejandro (2),Jaume (2).
Josep Lechado, delegat.