dilluns, 16 d’abril del 2012

Benjamí B Pla d'en Boet 4 - 4 Cabrils

Quina llàstima !

Repartiment de punts injust vist el joc dels dos equips, però el que compten són els gols. Sí, un partit més i una victòria que s'escapa per molt poc, això passa a ser un costum en aquesta temporada.
Primer, donar les gràcies Gonzalo i a Pau del benjamí A que ens han ajudat davant les nombroses baixes per aquest partit, el primer ha aportat la seva velocitat, coratge i tècnica i Pau la seva solidesa, força, col · locació, criteri. Remarcar també el mèrit d’en Gerard que va jugar un gran partit tenint unes dècimes de febre, un veritable exemple de compromís i de lideratge.
El Cabrils comença amb clara intenció de tenir la pilota, sense "rifarla". Després d'un córner i diversos xuts i rebots, marca Gael després de tocar un defensa. Amb el 0 a 1, Jaume disposa d'una oportunitat que va a fora per poc. El Plà d'en Boet realitza el seu primer xut i marca el gol de l'empat. Seguidament s'avança al marcador amb un gol en clar fora de joc que l'àrbitre no veu, 2 a 1.
En el segon periode, veiem al millor Cabrils, en l'inici Gerard empata de genoll a la sortida d'un córner (un més i van ...) Domini total del joc per part dels nostres jugadors i una gran passada de Gael al Nil, aquest defineix amb estil, és el 2 a 3. Període bonic i amb moltes jugades d'elaboració, llàstima que no es marquen més gols. En la defensa destaca Pol Buchaca que facilita molt la sortida de la pilota i està encertat en el tall.
Tercera part, l'equip rival només crea perill gràcies als xuts fortíssims del num. 4. Ara és quan es produeix el gol més bonic del partit, Jaume recupera i s'enva de 2 contraris i gol a l'esquerra del porter, un gran gooool. Més ocasions, Gael es va per velocitat i xuta però atura el porter. En els últims minuts, els mataronins pressionen de valent i tenen dues ocasions seguides.
Comença l'últim període amb l'avantatge de 2 gols (2 a 4). Gran jugada per la banda dreta de Gonzalo que dribla al defensa i el tret surt fora per poc. Ocasió de Martí que també es va fora. El Plà realitza l'única jugada amb 3 passades seguides i marca el 3 a 4. I per desgràcia, quan ja finalitzava el "match" el num. 10 del Boet llança una falta directa amb gran encert i empata el partit.
Conclusió: bon joc però no cal perdonar tantes ocasions de gol que com hem vist es paga molt car, 2 punts menys.
Entrenadors: Marc Badia i David Melendo
Gols: Gael, Gerard, Nil, Jaume
Crònica Josep Lechado, delegat.