dimarts, 3 de febrer del 2009

DERROTA DE L´INFANTIL

El partit va ser molt disputat a la primera part, però malauradament vam arribar el descans amb 0-2 en contra. El Valldemia, amb un mig del camp amb molt físic, va sàpiguer generar poques ocasions però molt clares. La tàctica era senzilla i eficaç, quant robaven a mig camp, canvi de joc a l'esquena de la defensa i a pel rebuig o a correr la banda. A més el porter Mamadou fitxat del Rocafonda al mercat d'hivern, va fer aturades dignes del millor Kameni. En Mamadou va jugar com els porters moderns, molt avançat amb el que permitia juntar molt les línees i dificultar-nos el joc.Cap al minut 30 de la primera part, en una jugada demanada com a falta pels locals, van robar una pilota a la frontal del àrea, que van definir molt bé. Poc després a la tornada d'un contràatc, el nostre porter Edu es va tirar als peus molt valent però degut a la pluja va relliscar massa i la pilota anà a parar a un jugador rival que va marcar.Durant la primera part, quant vam poder superar la pressió rival, vam fer ocasions de gols molt clares, que només la mala sort i l'encert del porter rival van evitar que marquéssin: amb 0 a 0, un passe magistral del Ricky a la Heily amb paradon del Mamadou, un pal de la Heily, internades de l'Amin i en Mercadé,... però res. Ells 3 àtacs, dos claríssims i dos gols. Massa abultat pel que es va jugar, un 2 a 2 o un 1 a 2 hagués reflexat millor el nivell de joc.A la segona part, vam decidir anar pel partit i vam caure en un "correcalles" que no ens beneficiava al ser un joc més adequat per un equip de tò fisic com el rival. Aquest correcalles provocà que ens estiréssim massa i donéssim masses opcions als rivals. Amb el 0 a 3 vam tenir una petita davallada psicològica, que provocà que arribés el 0 a 4, ja que el joc va anar cap un estil que no ens convenia. Amb uns ajustos tàctics, introduint refresc desde la banqueta i ajustant els 4 jugadors d'àtac, vam acabant jugant amb un 4-3-3 i vam millorar en el joc, marcant el Mercadé l'1 a 4. De totes formes, vam jugar la segona part amb les línees massa separades. Hem d'apendre a no perdre la possició i evitar que ens estirem massa la diferència entre línees. Vull elogiar l'esforç desenvolupat ahir per part dels nostres jugadors.