dimarts, 26 de gener del 2010

Benjamí A: Cabrils 4 - 3 Cirera

Gran partit el que es va jugar el passat dia 23 de Gener al camp municipal de Cabrils, entre el Cirera i el nostre Benjamí A. Sens dubte els dos millors equips d’aquest grup.
Molts nervis des del començament per totes dues parts.

L’equip contrari va acabar dominant la primera part amb un resultat favorable als seus interessos de 1 – 3. Caldria dir que aquest resultat no era just , ja que el col·legiat va influir molt amb dos errors ,posteriorment reconeguts.

Tot i així i gracies a la mà esquerra del entrenador que va aconseguir abraonar els nostres jugadors, els quals van sortir a menjar-se el partit.

Una segona part de molt mèrit, bon futbol i una gran lluita. Caldria recalcar una vegada mes , la força del nostre gran central, en PAU, que va realitzar un partit fantàstic.

La nostre defensa va estar correcte com sempre, manada per el Victor, recolzada per l’Albert i vigilada per el nostre capità Mohamed.(MOHA)

Els pivots, van fer una feinada, recuperant i distribuint.(Enric i Sergi).
I els nostres hàbils i astuts davanters van fer ballar de valent la defensa del equip contrari.(Oscar,Ricard,Pol ,Alex , PolC i Joan).

Anomenar una vegada mes a l’Oscar com el mes llest de la classe, per la seva picardia i el gol de la victoria.

Gols.- Oscar 2, Pau 1 i Sergi 1.

En definitiva, ¡UN GRAN PARTIT!
Aquesta segona volta no serà tant fàcil. Tots ens voldran guanyar, com sigui. Cal seguir treballant molt!!!!

Nota- Voldria demanar disculpes, si algú es va sentir molest per el fet de que caigués en el parany de la provocació, amb alguns aficionats rivals. No tornarà a passar.