dilluns, 7 de novembre del 2011

Benjamí B: At. Masnou 2 - 3 Cabrils

Victòria treballadaMeritòria victòria del Benjamí B al camp del Atlètic Masnou, partit que com indica el marcador va ser molt emocionant.

La primera part va ser la millor de totes, es va avançar els locals amb un gran gol de falta però en una gran jugada de Jaume com a extrem dret amb gran passada i Gael marca a primer toc.Seguidament en jugada a pilota parada, corner que treu molt bé Mac Aguado i Gerard remata de cap imparable per al porter (1 a 2); està clar que en aquestes jugades els cabrilencs tenen molt perill (suma el talent i els assajos).

A la resta de les parts, es va veure que el Cabrils adoptava un joc massa defensiu, el migcamp no existia, l'equip s’en darreria massa i això va facilitar l'empenta local, reflex va ser l'empat a 2.En l'últim període els nostres jugadors van tenir alguna oportunitat clara, però va ser gràcies a un gol de força i tècnica d'Álex faltant de 2 minuts per al final que es va aconseguir la victòria davant un equip de 2n any.

En resum, victòria aconseguida pel gran treball de tot l'equip, però massa actitud defensiva, de fet els defenses Pol Buchaca, Bruno, Àlex, Gerard i el porter Nil, van estar magnífics, també van lluitar molt Alejandro Carrió i Marc Aguado.La davantera Jaume i Gael es van encomanar del joc defensiu i no va combinar com en molts altres partits.

Esperem que aviat recuperin el joc creatiu i trobin l'equilibri entre atacar i defensar.Ànims nois!FORÇA CABRILS !!!!!!

Entrenadors: Marc Badia i Marc Alberti
Gols: Gael ,Gerard , Álex Muñoz.

Crònica de Josep Lechado, delegat benjamí B.