dijous, 19 de gener del 2012

Benjamí A: Montgat 0 - 4 Cabrils




Primer que res, Bon Any per a tothom.

Ja estem a la 11ª jornada de lliga, i encara no havíem fet cap crònica del Benjamí A, un equip que meravella en els entrenaments i que juga eficientment en un grup de 2ona categoria fortíssim.


Dissabte passat, al camp del Montgat, varem fer un partit gris, tot i que el resultat és molt bo per nosaltres, 0-4, la veritat es que el joc no va ser tan brillant com el resultat, de fet si l’Alvaro no hagués salvat un parell de gols al tercer quart, ens haurien empatat i el desànim hauria planat sobre la canalla.


El resultat, la posició a la classificació, la competició en si, és el de menys, el que ens cal és créixer, madurar, fer bon futbol, i ser cada vegada més sòlids.


L’objectiu ha de ser millorar la tècnica individual i col·lectiva. Com equip, hi ha molt a treballar (saber jugar amb les dues cames, treballar el xut a porteria, les jugades d’estratègia, la solidaritat, el primer toc, la confiança, la força, la por, etc....), però el més important ara per ara, i això sí que és difícil, és passar-ho bé jugant, tenir ganes d’anar als entrenaments i encara més de jugar tots els partits. Això sí que és un gol del Club i especialment del David, fins i tot els pares/mares ens ho passem súper be. La mentalitat competitiva, la deixarem per quan siguin més grans, de moment, felicitats a tots pel que hem aconseguit i lo bé que ens ho passem.

Crònica de Toni Moya.