dimarts, 20 de març del 2012

ALEVÍ A: CABRILS 7 – 1 SANTVICENTÍ

Bon partit, bon resultat

Dissabte ens visitava el Santvicentí, equip que a la primera volta ens va guanyar i que ha aconseguit bons resultats contra els equips situats a la zona alta de la classificació.

El nostre aleví A al principi va mostrar una cara una mica relaxada, amb poca intensitat, tot i tenir gran part de la possessió durant el primer quart i el rival no mostrar gaires dificultats, el resultat al final del primer quart va ésser de 0-0.

El segon quart més del mateix però amb la diferencia que al poc de començar el Cabrils havia aconseguit marcar un gol, tot i això el transcurs del segon quart va seguir la tònica del primer quart. Als entrenadors ens feia patir el fet de que el partit semblava bastant encaminat, teníem la pilota, ells no creaven opcions clares de gol, però el resultat era 1-0, cosa que en qualsevol moment el equip rival podia empatar.

Desprès del descans l’aleví A, va saber interpretar les paraules de preocupació dels entrenadors i van posar una marxar més en el joc de la pilota i la intensitat defensiva, van aconseguir marcar tres gols i crear clares ocasions de gol que no van ser materialitzades.

L’últim quart va ésser igual de positiu que l’anterior, tot i la nota negativa del gol del Santvicentí, l’aleví no va baixar el ritme per a no donar opcions al rival de que s’apropés més en el marcador, i va anotar tres gols més, amb el resultat final de 7-1.

Partit superat amb bon joc, ens estem fiançant en les posicions capdavanteres de la classificació.
Nois de l’aleví A, seguim complint els nostres objectius mica en mica i amb treball.

Aquesta setmana visitem la Torreta, equip de les últimes places de la classificació, si us plau no us relaxeu nois, els entrenadors demanem treball i esforç no serà un partit fàcil i seguir sumant ens anirà molt bé!!