dimecres, 21 de març del 2012

Cadet: Cabrils 3 - 1 Llavaneres

Victòria agònica!!!

Va ser un partit dominat pel C.E.Cabrils que des del min 15 ja guanyava 1-0 amb gol de Othman, i tot el control del joc el portava el Cabrils, tot i que el Llavaneres va disposar de dues clares ocasions que el nostre porter Carles va resoldre amb dues grans intervencions.

A la segona part es va sortir a rematar el partit i amb 5 minuts vam tenir 3 ocasions claríssimes que vam desaprofitar i el Llavaneres ens va empatar en la sortida d’un córner. A partir d’aquest moment l’equip es volca per aconseguir el gol de la victòria que no va arribar fins el minut 79, gol d’Imran i en el següent contracop amb el 3-1 resultat definitiu i de la tranquil·litat.

Nomes toca felicitar l’equip per les 10 victòries seguides i seguir treballant fins el final de la competició.