dimarts, 19 d’agost del 2008

TEMPORADA 2008-09

L´estiu s´acaba i ja ho tenim tot a punt per iniciar la nova temporada futbolística, la 2008-09. Enguany esperem seguir creixent com la darrera temporada, tant esportiva com humanament. A continuació us farem un petit recordatori del calendari d´inici de temporada.
Inscripcions: del dia 1 al 5 de setembre en horari de tardes, de 17.00 a 19.00 hores. Tots aquells que estigueu fòra de vacances, les podreu realitzar tan bon punt arribeu en horari de tardes en les oficines del club. Recordar que és imprescindible realitzar la inscripció per poder iniciar els entrenaments.
Documentació a presentar: comprovant de pagament bancari (no s´exceptaran pagaments en metàl·lic), full d´inscripció degudament cumplimentat (lletra i números clars), 1 fotografia color tamany carnet, certificat mèdic que acrediti que el vostre fill/a és APTE per la pràctica esportiva (enguany cadascú s´ha de tramitar el seu certificat mèdic), fotocòpia DNI o permís de residència pels extrangers (compulsada) i full de cessió dels drets d´imatge degudament signat. Podeu sol·licitar els fulls d´inscripció al coordinador (pbossa@xtec.cat).
Inici d´entrenaments i horaris: podeu consultar l´inici dels entrenaments de les diferents categories i els seus respectius horaris en el quadre adjunt (columna dreta).
Per més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb el coordinador, Sr. Pere Bossa ja sigui via mail (pbossa@xtec.cat) o telefon mòvil (610-947-747).
FORÇA CABRILS!!!