dijous, 30 d’abril del 2009

FINAL DE LLIGA APASSIONANT

Aquest cap de setmana finalitza la lliga per gran part de les categories del futbol base del C.E.CABRILS.
Per una banda els dos juvenils despedeixen la temporada oficial amb partits, ambdos, contra l´Escola de Llavaneres. Un, el juvenil A, intentarà finalitzar amb una victòria que el consolidi en els llocs de privilegi de la lliga, mentre que el juvenil B intentarà lluitar per la primera victòria en camp contrari.
També finalitzen la lliga els tres benjamins amb un balanç molt positiu en línies generals: el benjamí B s´enfronta a l´Arenys de Mar. Una victòria més una combinació de resultats podria fer que abandonessin el farolillo rojo. De ben segur que els nostres jugadors ho intentaran, s´ho mereixen.
El benjamí C juga enfront del Jupiter. De treure´n un resultat positiu aconseguirien la tercera plaça en el campionat, excelent resultat si tenim en compte que són de primer any i que els dos primers classificats han jugat al llarg de l´any amb jugadors de primera i fins i tot de preferent. Moltes felicitats Albert i als teus jugadors, heu fet una temporada esplèndida.
El Benjamí A es juga el sots campionat en la última jornada. Ho farem enfront de la Fundació de Mataró. Només depenem de nosaltres. Una victòria, i objectiu assolit, independentment del què faci el Vilassar de Mar. Així que, a seguir lluitant com heu fet al llarg de tota la temporada.
I finalment, el nostre aleví, de l´Assis i el Sofi es juga el primer lloc de la classificació a falta de tres jornades amb el primer classificat, l´Arenys de Munt. El partit serà a les 12.00 a Cabrils, per tant, us esperem a tots.
TOTS SOM CABRILS!!!!!
Crònica de Pere Bossa, coordinador futbol base