dilluns, 6 de juliol del 2009

FÍ D´UNA ETAPA

Després de 730 dies enfront de la COORDINACIÓ del Futbol Base del C.E.CABRILS ha arribat el moment de dir adéu. Han estat dos anys on he pogut assolir gran part dels objectius proposats i posar el club en el nivell que el pertocava.
Tres anys endarrera (encara teníem camp de terra) l´Albert Abril em va proposar portar un equip del futbol base, l´aleshores benjamí. Començàvem la temporada i no teníem ni 10 jugadors (entre benjamins i prebenjamins), i el fet d´apuntar-se a la lliga no era del tot clar. Tres anys després, i gràcies a tot el treball fet pels diferents estaments del club (junta directiva, entrenadors, coordinador, pares, mares, jugadors, .....), hem aconseguit més que doblar el nombre d´equips, arribant a la temporada 2009-10 a 9 equips del futbol base i quasi 140 fitxes. Això no és producte de la casualitat, sinó de la
FEINA BEN FETA.

A més, hem realitzat amb gran èxit les JORNADES DE PORTES OBERTES, un CAMPUS D´ESTIU, les sortides NOCTURNES AL BURRIAC, l´estand a la Fira Gastronòmica, crear i gestionar el BLOG (amb més de 30.000 visites en dos anys), i com no, posar el club ESPORTIVAMENT on li pertoca, i sense res a envejar d´altres clubs de la zona, tant en organització com a nivell de resultats.

Ara és el moment de donar pas a altra gent, amb noves idees i il·lusions. A partir de l´1 de Juliol el nou coordinador és en LLUÍS DIAZ. Des d´aquestes línies li vull desitjar molta sort a la nova coordinació i molts d´èxits en el futur. Pots comptar amb mí pel què necessitis.

No voldria despedir-me sense abans donar gràcies a tots els que m´han recolzat, d´una manera o altra al llarg d´aquests dos anys:

* a l´Albert Abril, pels seus savis consells

* al Vicente per la seva col·laboració en gestions amb la federació

* a l´Eli i el Carlos pel seu suport en tot moment

* als pares i mares per la seva comprensió i paciència

* a la junta directiva

* a tots els entrenadors per la tasca realitzada

* però sobretot, a tots els nens i nenes del futbol base per fer això possible

En aquests dos anys no només he intentat gestionar el futbol base de la millor manera, sino que he intentat inculcar en els nens valors tals com el respecte, l´educació, l´esforç, el sacrifici, .... També en els pares/mares, tasca difícil, però que crec que en línies generals he aconseguit: que vinguessin al futbol (entrenaments i partits) a veure i animar als seus fills, i deixar pels entesos (entrenadors) la difícil tasca de dirigir un equip.

I per últim, disculpar-me davant de tots aquells o aquelles que en algún moment hem tingut alguna enganxada. Només dir-vos que les meves actuacions eren sempre pel bé del C.E.CABRILS i dels seus jugadors.


FORÇA CABRILS!!!


Pere Bossa i Bueso