dimarts, 1 de desembre del 2009

Aleví: Vilassar de Dalt 6 - 0 Cabrils

"DERROTA JUSTA, PERÒ EXCESSIVA"

Avui jugàvem amb els nostres veins de VILASSAR DE DALT, molts d´ells companys d´escola.

En un horari fòra de l´habitual (8.45 hores) i una matinal freda i ventosa es donava inici al partit entre dos conjunts ben diferenciats tot i jugar en la mateixa categoria (aleví). Per una banda l´equip local, el Vilassar de Dalt, un equip majoritàriament de segon any i amb un físic important, una tècnica depurada, una disposició tàctica molt encertada i a més, liders en solitari de la categoria amb set victòries en set partits. D´una altra banda el C.E.CABRILS, que tot i presentar l´onze de gala, afrontava el partit amb els 13 jugadors convocats de primer any, i com tots sabeu, això a aquestes edats és molt determinant. Així doncs el partit es presentava a priori molt difícil. La consigna, TREBALLAR DE VALENT, fer-los suar la victòria i treballar per futurs partits. I tot i el resultat final (6 a 0) ho hem aconseguit amb escreix. Pares, mares, entrenadors, el rival, .... TOTS, ens han felicitat per la nostra feina. Hem fet un gran partit i amb una mica més de sort el resultat final hauria estat no tan abultat, potser un 4 a 1. Els primers 15 minuts del partit han estat esplèndits per part dels nostres jugadors, presionant al rival, triangulant en atac i apretant al Vilassar de Dalt fins el punt de tenir el control del partit. Però davant d´aquest tipus de rivals no en pots fallar ni una, i degut a les nostres errades, tres contracops rivals han acabat dins la nostra porteria. Tres a zero al descans.

A la mitja part, intentar motivar a uns jugadors que havent-ho fet magníficament, perdien per 3 a 0. La consigna era seguir igual, tornar a jugar com els primers 15 minuts. I així ha sigut, hem mantingut el parcial a O fins quasi el minut 15 del segon periode i jugant de tu a tu amb el LIDER, però novament la superioritat tècnica, tàctica i física ha imposat la seva lògica i han vingut tres gols més.

El partit d´avui ha estat MOLT BÉ, hem treballat pel futur; potser no per aquesta lliga, però ben segur que en treure´m els fruits tard o d´hora.

ÀNIMS i a seguir treballant. I la setmana vinent ens espera el PINEDA. Esperem que el Pont de la Puríssima no causi estralls en l´equip.