dimecres, 5 de setembre del 2007

ELS NOSTRES ENTRENADORS (I)

A partir d´avui comencem una nova sèrie de notícies on us anirem presentant els diferents tècnics del C.E.Cabrils i els seus respectius ajudants. Avui us en presentarem a dos, els tècnics del 1º equip i del Juvenil.

ALFREDO LAGO BLANCO - ENTRENADOR 1º EQUIP

Alfredo, de 41 anys d´edat, dirigirà per primer cop el 1º equip del C.E.CABRILS, tot i que ja havia sigut 2º entrenador durant 6 anys d´aquest equip en temporades anteriors. A part del seu passat en el C.E.CABRILS, també ha estat entrenador de les fèmines de l´ATLETIC MASNOU, així com 1º entrenador del 1º equip masculí del mateix club. En l´actualitat disposa del titol d´entrenador territorial, tot i que està en tràmits per treure´s el títol d´entrenador nacional.

ALBERT SÀNCHEZ RODRÍGUEZ - ENTRENADOR JUVENIL "A"




Albert dirigirà enguany, i per segona temporada consecutiva, el Juvenil "A" del C.E.CABRILS. Amb anterioritat ha dirigit, a més, el 1º equip de 2º Regional del SEROS C.F. durant 4 temporades.
És llicenciat en Educació Física i en l´actualitat té 33 anys.






Properament us presentarem la resta de tècnics del futbol base i els seus ajudants (Prebenjamí "A" i "B", Benjamí "A" i "B", Aleví "A", Infantil "A" i Cadet "A"), així com els de l´Amateur.