diumenge, 9 de setembre del 2007

ELS NOSTRES ENTRENADORS (II)

GONZALO FRAILE - ENTRENADOR CADET "A"


El nostre entrenador del CADET "A" per la Temporada 2007-08 serà el jugador del 1º equip GONZALO FRAILE, de 26 anys d´edat. Aquest LLicenciat en Gestió i Administració d´Empreses serà l´encarregat de dirigir l´equip i ho farà en companyia de´n JOSÉ LUIS LIRIO, també jugador del C.E.CABRILS, però en aquest cas de l´Amateur. Per a tots dos, és la primera experiència enfront de la direcció d´un equip de futbol a 11.


JOSÉ LUÍS LIRIO - AJUDANT CADET "A"
















ALBERT CASTELLBELL - ENTRENADOR DE L´INFANTIL "A"


Després de l´èxit de la temporada passada on amb els Alevins de F-7 varen aconseguir el campionat de Lliga, l´Albert afronta aquest nou repte dins del futbol 11, dirigin l´INFANTIL "A". Jugador format en el nostre planter, des de fa uns anys s´ha dedicat a la formació dels més petits, per en els últims anys anar pujant de categoria dins del futbol base del club. Esperem que enguany pugui repetir els èxits de temporades anteriors.



ASSIS SAMADY - ENTRENADOR DE L´ALEVÍ "A"


Assis, estudiant de 2º de Batxillerat de 17 anys, tindrà el repte de, en la seva primera temporada com a entrenador, conduir les capacitats esportives de l´ALEVÍ "A". L´avalen els seus 8 anys en el club, passant per totes les categories del futbol base, i la seva experiència com a capità del JUVENIL la temporada anterior.


PERE BOSSA BUESO - ENTRENADOR DEL BENJAMÍ "A"


Enguany el Pere compaginarà, després d´una temporada en el nostre club, el càrrec d´entrenador del BENJAMÍ "A" amb el càrrec de coordinador del Futbol Base del C.E.CABRILS, amb l´assesorament del que fins la temporada passada va portar amb molt d´èxit i treball aquesta coordinació, l´Albert Abril. Aquest Llicenciat en Educació Física i professor d´Institut de Secundària de 42 anys d´edat afrontarà la seva segona temporada enfront d´un equip de futbol a 7.

SEBASTIÀ GARCIA - ENTRENADOR DEL BENJAMÍ "B"


El Sebas, de 17 anys d´edat, amb l´ajuda del seu germà Jordi, de 16 anys, i jugadors ambdos del Juvenil "A" del nostre club, dirigiran el BENJAMÍ "B". Tant en Sebas, que cursarà enguany 2º de batxillerat, com en Jordi, que farà 4º d´ESO, iniciaran la seva segona etapa enfront d´un equip, després que fa un parell de temporades dirigissin els més petits del nostre club. Ambdos porten una trajectòria de quasi 10 anys a les diferents categories del futbol base del nostre club.

JORDI GARCIA GARCIA - AJUDANT BENJAMÍ "A"
















ALBERT ABRIL - ENTRENADOR DEL PRE-BENJAMÍ "A"


Després de molts anys lligat a la nostra entitat, ja sigui entrenant a les diferents categories del futbol base, de dos periodes llargs com a coordinador i com a ex-porter del nostre club (i del Mataró i del Vilassar de Mar entre d´altres), l´Albert, de 49 anys d´edat, dirigirà aquesta temporada al PRE-BENJAMÍ "A", categoria que després de molts anys torna al nostre futbol base.

ANDREA ARTERO - ENTRENADORA DEL PRE-BENJAMÍ "B"



Andrea, de 17 anys d´edat i estudiant de 2º de Batxillerat, serà l´encarregada de dirigir els més petits del nostre club, és a dir, el PRE-BENJAMÍ "B". Aquesta noia, filla del línier internacional Antonio Artero, ha jugat 5 anys al C.E.CABRILS i va arribar a ser seleccionada per la Selecció Catalana Sub´15 femenina.