dissabte, 29 de setembre del 2007

JORNADA MARATONIANA DE FUTBOL

Des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre s´ha dut a terme la primera jornada completa de partits amistosos del futbol base. La sort ha estat diversa en les diferents categories, però els entrenadors han començat a rodar els seus equips de cara a l´inici de la lliga que ben aviat començarà (dissabte 13 d´octubre).
A les 9.00 hores ha donat inici el debut de dos equips, l´Aleví "A" i el Benjamí "A".
Aleví s´ha enfrontat en futbol-7 al Cabrera. El resultat final ha estat de Cabrils 3, Cabrera 8, amb dos gols d´en Justin i un de l´Imran. Segons crònica del seu entrenador, l´Assis, "ha sigut un bon partit però ens ha quedat un sabor amarg per el nombre de gols encaixats. Tot i que el resultat no ha sigut tan bo, cal destacar els dos "golazos" del Justin i l´últim de l´Imran. En conclusió, ha sigut un parti on els dos equips han controlat la pilota amb bones jugades i bones finalitzacions. També cal destacar el debut del nou porter, en Ferran. Cal més esforç, il·lusió i treball".


Equips Aleví del Cabrera i del Cabrils

A la mateixa hora, el Benjamí "A" ha fet el seu debut. S´ha enfrontat al Premià de Dalt, i ha sigut un toc d´atenció pel què a partir d´ara ens trovarem, equips forts i, sobretot, més conjuntats que nosaltres. Tot i començar avançant-nos en el marcador (1 a 0, gol del Borja), ràpidament l´equip contrari ha agafat el control del partit i del marcador, per acabar amb un contundent 1 a 6. Per part del Cabrils s´han vist coses molt bones, però també molts defectes per polir: sortida de la pilota des de la porteria, anticipació, col·locació en el camp, .... Esperem en posteriors partits començar a polir aquests petits detalls, i així arribaran els bons resultats. Treballant, aconseguirem un gran equip de futur.




Equips Benjamí "A" del Premià de Dalt i del Cabrils

A les 10.30 hores, prenien el relleu el Pre-benjamí "A" i el Benjamí "B"

El Pre-benjamí "A" ha perdut per 3 a 6 enfront el Llavaneres. Segons crònica del seu entrenador (l´Albert), "és un primer partit de la temporada que ens serveix per anar-nos coneixent tots, per anar clarificant posicions i actituts. Cal treballar molt, tant en qüestions tècniques com en les tàctiques, però si més no, s´han vist detalls positius que cal anar polint. Han començat molt despistats i més pendents del rival i de l´entorn que de disfrutar jugant. Un cop s´han deixat anar, ha començat a sortir el futbol que porten dins. Paciència i treball". Els autors dels tres gols locals han sigut en Sergi, en Jordi i l´Oscar.



Equips pre-benjamí del Llavaneres i del Cabrils


Els autors dels tres gols, Sergi, Jordi i Oscar.

Paral·lelament a aquest partit, i sota una fina pluja, el nostre Benjamí "B" s´ha enfrontat al Llavaneres i ha obtingut un meritori empat a 2 gols. El primer gol ha sigut obra de l´Adriano al minut 1 després de una presió asfixiant de la davantera només començar el partit. El segon gol va ser obra de Miquel amb un xut potentíssim des de la frontal de l'àrea. També és destacable l'actuació del nostre porter Ivan que va aturar una pena màxima que hauria suposat el 2-1 pel LLavaneres.


Equips Benjamí "B" del Llavaneres i el Cabrils

Els dos golejadors, Miquel i Adriano, i el para-penals, Ivan


A l´espera de la resta de cròniques que ens han de fer arribar els respectius delegats i/o entrenadors, l´Infantil ha perdut 4 a 6 davant del Ricoh Premià en el debut de la majoria de jugadors en futbol a 11, mentre que el Cadet ha guanyat 5 a 3 al Montgat i el Juvenil ha guanyat per 6 a 0 a l´Arenys de Mar "B". En el moment de tancar aquesta edició, l´amateur guanyava en partit de lliga (1ª jornada) al Sant Fost per 2 a 0.



Equips Infantil del Ricoh Premià i del Cabrils


Els cadets han disputat el seu tercer amistós de la pretemporada derrotant al Montgat per 5 a 3. Un altre gran partit dels nostres amb moltes ocasions de gol, sobretot en la primera meitat, amb quatre de l´Alejandro, i una del Fede, del Hanza i del Nacho. Partit bastant brut, sobretot per part del Montgat, i poc encert de l´àrbitre, sobretot respecte als fores de joc. L´últim gol del Montgat ha vingut a conseqüència d´una cessió al nostre porter per que un jugador lesionat pogués ser atengut, que antiesportivament ha aprofitat el davanter visitant. Els nostres gols han sigut obra del Nacho (3), Alejandro (1) i Alex (1)

I el proper dissabte, més.

Cròniques de: Albert Abril, Assis Samady, Jordi Bayo, Sebas Garcia i Pere Bossa

Fotografia: Pere Bossa

Força CABRILS!!!