diumenge, 3 de febrer del 2008

BALANÇ DE LA PRIMERA VOLTA

Amb el partit jugat ahir pel Benjamí A enfront de la Juventus a Mataró (empat a 3 gols) hem donat per finalitzada la primera volta de la lliga (15 partits). Al llarg d´aquests 15 partits he pogut observar una gran evolució general de l´equip però amb grans alts i baixos que en un futur hauríem d´evitar. No es pot passar de dos partits realment espectaculars (sobretot en quan a lluita, concentració, i sobretot actitud) com el de la Fundació i el d´Argentona a partits com el d´ahir o el de Premià de Dalt (8 a 0 en contra a la primera part).

Equips Benjamí de la Juventus i el C.E.Cabrils

Durant aquests 5 mesos de treball que portem hem millorat moltes facetes del nostre joc, sobretot defensivament parlant (som un dels equips menys golejats de la lliga). Però encara tenim una assignatura pendent amb el gol, ens costa molt arribar a la porteria contràira i quan ho fem no som capaços de definir correctament. Tot això s´ha de treballar, i molt, durant els entrenaments. El Benjamí A som l´equip del C.E.CABRILS (juntament amb el cadet) que més entrenaments fa durant la setmana (tres), i això ho hem d´aprofitar perquè després es noti en la competició. Tot allò que siguem capaços d´apendre en els entrenaments després ho podrem posar en pràctica en els partits. És per això que és molt important aprofitar bé els entrenaments: escoltant, mirant, callant, i sobretot, ENTRENANT. Els entrenaments moltes vegades semblen més un CHIQUI PARK o pati de colegi: estem jugant, no escoltem, estem més pendents d´altres coses, hem de repetir les explicacions 10 vegades, ..... Els "Pere, em cordes les botes?", "Pere, el..... m´ha pegat", "Pere, tinc pipí", "Pere, quan farem partit?", etc... no haurien d´existir.

Quan algú intenta ensenyar-nos alguna cosa (pare, mare, mestres, entrenadors, ...) és bàsic mantenir una bona atenció: mirant, escoltant, callant, i preguntant si fa falta. Si quan algú intenta transmetre-us una sèrie de coneixaments estem a "la lluna de València", després passa el què passa, que arriben els partits i allò que hauríem d´haver après en l´entrenament no ens surt.

Així doncs, tenim un gran futur per davant que en aquesta segona volta podeu començar a demostrar. Depèn de vosaltres. El camí que volgueu seguir està A LES VOSTRES MANS. (peus, més aviat)

Ah, per cert, les cròniques són per que les llegeixin els nens. Quasi tots tenim internet a casa, dediquem 10 minutets amb els nostres fills a que les llegeixin i les entenguin. Moltes gràcies.
P.D: respecte el partit d´ahir vam deixar escapar 2 punts en un partit horrorós. Cal apendre també d´aquest tipus de partits per no tornar a cometre els mateixos errors en partits posteriors. Va faltar de tot: actitut, concentració, però sobretot, col·locació en el camp. No pot ser que amb un 1 a 3 favorable en el descans, i davant d´un rival que només tenia un jugador decisiu, acabem empatant.