diumenge, 24 de febrer del 2008

BONA REACCIÓ .... PERÒ INSUFICIENT

MASNOU ATL. 3 - C.E.CABRILS 2 (INFANTIL)

Un altre cop quant el partit es preveia amb moltes dificultats, el CE Cabrils va treure forces d'on no n'hi havia.
A l'hora de la convocatòria érem només 10 jugadors, i vam haver de recórrer a la nova incorporació del Ricky i d'un al.leví, en Justin.
Amb només onze valents vam haver de plantejar el partit: Bernat a la porteria, línia defensiva formada per Justin (banda dreta), Moha i Aytham al centre i al lateral esquerre, l'Edu. Mig del camp amb Ricky i Postius per bandes, amb Arraf i Oscar al mig, i a la punta d'àtac en Bruno i la Heily.
Ahir vam demostrar que estem millorant el rendiment partit a partit, i que ja ens hem convertit en un equip de futbol. Li fiquem les coses molt difícils als rivals. Amb concentració, bona posició, bon toc al mig del camp, i desplaçaments llargs fem molt difícil que ens dominin. Només els equips amb molta superioritat física ens poden superar, però nosaltres fiquem el futbol i ells la força.
Ahir, el partit va ser molt maco perquè el Masnou At. va plantejar un partit al toc i nosaltres vam estar molt ben posicionats i amb una bona actitud defensiva. A la primera part en un corner, amb mala sort, vam encaixar el primer gol. Però en lloc d'ensorrar-nos vam sàpiguer agafar el control de la pilota i ajuntar les línies per no deixar forats. Vam generar algunes jugades de gol i cap a l'ecuador de la primera part es veia més el gol de l'empat que no pas el segon.... però en un contraatac molt ben portat pel Masnou vam encaixar el 2 a 0.
A la segona part amb un reajust tàctic, retrassant la Heily al mig del camp i avançant l'Òscar vam deixar clar que no estàvem donant el partit per perdut ni molt menys. Així vam generar perill a la seva àrea, i en una jugada embarullada el Bruno va forçar un penal. Llençat per l'Arraf amb molta sang freda, gol!!! El Masnou va forçar màquines i ens va apretar molt. Podríem dir que ens va tancar a la nostra àrea. Vam tenir 5 minuts crítics (dos pals, defenses traient pilotes sota la porteria, intervencions màgiques d'en Bernat....).
L'embranzida del Masnou va fer que el mig del camp s'enganxés a la defensa i això ens va embotellar. Amb convicció vam poguer tornar a situar-nos i controlar la pilota. En un contraatac ràpid, vam forçar l'empat, amb una combinació del mig camp amb l'Òscar que davant la sortida del porter va fer l'empat a 2.
Tot i que l'empat era un bon resultat, no vam voler tancar-nos darrera i quedant 5 minuts tots dos equips van anar a per la victòria. Inclús vam forçar ocasions molt clares, com la falta que l'àrbrit va manar repetir ja que va expulsar un jugador de la banqueta local per insultar-lo. En una jugada molt ben oberta per la nostra banda dreta, sense cap opció de canvi l'esforç físic era molt exigent, el Bernat es va veure forçat a cometre penal. Tot i així vam forçar encara una opció de gol però que va marxar fora.
Molt bon partit on vam demostrar que quant volem, podem i que som un equip que ordenats i amb treball, no som gens fàcils de batre. FELICITATS!!!!
Voldria remarcar que hi ha una part de l'equip que no té el mateix compromís que els onze valents d'ahir (és el quart partit on tenim onze/dotze jugadors) i això es reflectirà en properes convocatòries i alineacions. Recordem que en cas de no poder assistir a la convocatòria és bàsic comunicar-ho amb temps a l'entrenador per poder reajustar-la i reaccionar a temps.