diumenge, 25 de gener del 2009

LA LLUITA CONTRA EL VENT

Ahir dissabte el Benjamí A del C.E.CABRILS va fer un nou pas per consolidar-se en les posicions capdavanteres de la segona divisió-grup 13 al derrotar a domicili a l´Arenys de Munt per 0 a 4. El partit podia ser un parany, doncs a la primera volta ja varem guanyar 9 a 0 i els jugadors podien sortir massa confiats. A més, el fort vent que ens ha acompanyat tot el cap de setmana feia que les diferències tècniques entre ambdós equips es reduïssin. I així va ser. Una primera part on les ràfegues del vent feien difícil el control de la pilota però que els nostres jugadors van saber esmorteir seguint les consignes del vestidor de jugar la pilota pel terra. Tot i tenir el vent en contra en aquesta primera part varem aconseguir mitjançant dues jugades col.lectives arribar al descans amb un 0 a 2 tranquilitzador (ambdos gols d´un gran Miguel Angel). A la segona part, amb el vent a favor (tot i que va baixar molt la intensitat) i amb una sèrie de canvis posicionals, l´equip va jugar millor i va aconseguir dos gols més (Adriano i Gabri).
Cal destacar la gran disciplina tàctica de tot l´equip i el gran treball físic portat a terme per lluitar contra dos rivals, l´Arenys de Munt i el vent.
Ara ens toca treballar molt aquesta setmana, doncs dissabte ens visita el líder de la categoria (Sant Pol) que marcarà la nostra trajectòria en aquesta lliga. Una victòria ens pot fer somiar amb el liderat i un empat i/o derrota no ens hauria de fer perdre aquest lloc de privilegi que ara ocupem (tercers). Així doncs, a treballar amb ganes que dissabte podem aconseguir una gran recompensa al nostre esforç.