dissabte, 31 de gener del 2009

DERROTA INMERESCUDA

Avui dissabte dia 31 de gener, els prebenjamins del C.E Cabrils han jugat enfront el Masnou C.D. donant un resultat que no mereixiem, perdent 1-0. Durant la primera part hem estat aguantant molt bé, deixant un resultat de 0-0. Però la segona part em feia més por, perque és quan normalment baixem la guardia i se'ns posen per davant, però aquesta vegada (tot i que al final si que se'ns han posat per davant) NO hem baixat la guardia en CAP moment, heu estat cada un de vosaltes atents a cada moviment, baixant a defensar i pujant a atacar. El porter, Sergi avui ha estat molt atent al joc, sortint quan ho havia de fer, llastima del gol que ens han marcat de corner, en el moment menys inesperat en que el Sergi no arribava per molt que estires els braços. Com bé sabeu ara ja es pot dir que comencem a jugar a futbol. Fent passes, canviant de costats, centrant,etc. En aquest partit la victòria ens la mereixiem, però no ens hem de desanimar, al contrari, animar-nos més perque cada vegada en sabem més, i mica en mica anirem guanyant, però paciencia...