dimecres, 21 d’octubre del 2009

Prebenjamí B: C.E.Cabrils 1 - 3 Vilassar de Mar

Interessant i emocionant partit ofert per tots dos equips al contrari del que pot indicar el resultat.
A la primera part domini del conjunt visitant que s’ha traduït al marcador 1 a 2 , el gol nostre marcat pel Gael.
A la segona part el nostre equip a atacat insistentment i a tancat durant molts minuts al Vilassar a la seva àrea, la mala sort i algunes aturades de mèrit del porter visitant a impedit fer algun gol més, ben al contrari ha sigut el equip rival qui a augmentat la diferencia 1-3, resultat ja definitiu.

En resum bon partit, sobretot a la segona part , en la que cal destacar la gran lluita de tot l’equip i l’objectiu cada vegada més a prop, es a dir fer i jugar com un equip.

Per finalitzar cal dir que la diferencia entre els dos equips s’ha produït pel fet que el Vilassar ha jugat amb 2 jugadors de 7 anys i que aviat faran 8,mentres que en el Cabrils tots els nens tenen 6 anys.

Crónica d'en Josep Lechado, delegat del Prebenjamí B.
Fotografia d'en Nico Lechado, fotògraf del Prebenjamí B.