dilluns, 12 d’octubre del 2009

Prebenjamí B: U.E. Cabrera 0 - 5 C.E. Cabrils

Primer partit dels nostres jugadors més petits del club, el pre-benjamí B ( 6 anys) i primera victòria per un contundent 0-5; marcador que reflecteix el clar domini dels cabrilencs.

En una gran primera part , on va destacar la bona posició del jugadors al camp seguint les ordres dels entrenadors en Marc i en Víctor , i una gran lluita en el centre del camp; tot això es va traduir en la iniciativa del joc , que el Cabrils va mantenir durant tot el partit.

La primera part va acabar amb 0-4 , amb gols de Alex, Marc Aguado ( 2) i Martí.

En la segona part van continuar mantenint el control del joc , però aquest es va interrompre masses vegades per les caigudes, faltes i assistències als jugadors i es va trencar el ritme del partit.

En aquesta part el golejador va ser en Jaume en una ràpida jugada, ben tramada per l'extrem.

Indicar l'eficient treball defensiu en les poques ocasions que l'equip rival s’apropava a la nostre àrea, on va destacar en Gerard ( el nou “Pujolet”).

En resum , gran partit de tots que serveix no només per obtenir els 3 primers punts sinó per agafar moral , sense oblidar que hem de progressar molt i corregir els defectes amb esforç i dedicació, però sempre gaudint d’aquest joc tan divertit que es el futbol.

Mencionar també l’animació de la nostra afició : avis, pares, mares, germans, etc

Crònica i fotografia de Josep A. Lechado delegat del prebenjamí B.