dijous, 4 de març del 2010

Aleví: Juventus 3 - 1 Cabrils

"No mereixíem guanyar.....però tampoc perdre."

El partit que varem disputar contra la Juventus el podríem qualificar de travat, lleig i sense gaire futbol per les dues parts.

En el decurs del partit no es va notar la diferència de punts a la classificació tot i que la primera part l’equip rival va tenir mes ocasions clares de gol (3) que nosaltres (1) . No era problema de treball (que aquest equip treballa i força) si no que treballem malament, de vegades, per que ens encaparrem a fer el que necessitem individualment i no el que necessita l’equip. Això no esta malament però quan guanyem per una diferència clara és quan ens podem permetre el luxe de fer-ho.

A la segona part i després d´uns retocs tàctics, la cosa va millorar i el partit es va equilibrar en el joc i això es va traduir en el resultat (del 1-0 a la primera part es va passar al 1-1). La defensa es va entonar, la mitja (tot i jugar amb 3 mitjos i un mitja punta ) va passar a dominar el mig del camp, la qual cosa ens permetria lligar alguna jugada prop de l’àrea rival.

Tot anava mes o menys controlat fins arribar al “minut fatal”, el darrer del partit..........2 gols consecutius de la Juventus per acabar amb 3-1 al seu favor.

Ja es la tercera o quarta vegada que ens passa en els darrers instants del partit. A que es degut ? . Manca de concentració ?, baixada física ?, baixada de tensió ?, encert de l´equip rival ? ........jo crec que és la suma de tot això i ho hem de corregir, començant per la direcció tècnica i acabant pel l’últim jugador.

M’agradaria recordar una màxima del futbol i és la de que “ ES JUGA DE LA MATEIXA MANERA QUE S’ENTRENA “ , potser fora bo començar per aquí.