dilluns, 15 de març del 2010

Aleví: Valldemia 2 - 1 Cabrils

"LLÀSTIMA, LLÀSTIMA, LLÀSTIMA"

Llàstima pels dos punts deixats escapar enfront de la JUVENTUS en l´últim minut.
Llàstima per no haver vist recompensat el nostre esforç dissabte passat enfront del PREMIÀ.
Llàstima per haver deixat escapar avui punts davant del VALLDÈMIA.
Portem 20 jornades de lliga i ja ni ha prou de LLÀSTIMES. A veure quan la balança es decanta del nostre costat, Ja va sent hora.

Avui tercera derrota consecutiva i, a més, contra un rival directe, el VALLDÈMIA, que ens ha guanyat per 2 a 1. Després d´una primera part horrorosa on els nostres jugadors han sortit molt adormits (i això que jugavem a les 13.30) i cometent errades de principiant, hem arribat a la mitja part amb un 2 a 0 en contra molt merescut veient les oportunitats del rival i, fins i tot, curt (una pilota al pal en contra). Pel contrari, nosaltres no hem arribat ni una sola vegada a porteria. Després del partit de dissabte passat (1 a 0 enfront del tercer), semblava que ens havíen canviat l´equip. La defensa estava molt despistada fins el punt de regalar el primer gol i permetre ràpìts contracops del seu davanter (el número 10, amb molta qualitat individual i col.lectiva). La mitja enbolicant-se en regats inútils, aguantant la pilota, no donant-la al company i no marcant als jugadors contraris que marcaven la diferència. I la davantera, inoperant: no presionant, amb por al contacte, ... Com he dit abans, semblavem un altre equip.

Durant el descans noves consignes. Retoquem totes les línies i treiem al camp un equip més ofensiu: ja és igual perdre de més, calia anar a buscar la porteria contrària. Fixem marcatges en els seus homes claus i passem a ser clars dominadors del partit. Marquem el 2 a 1 i juguem constantment en camp contrari. Disposem de nombroses ocasions de gol, no molt clares, però al menys arribem i xutem a porteria. Però com tot, el partit s´acaba. Derrota amarga pel vist en el segon temps, però hem pagat el mal joc de la primera part.
Cal seguir amb l´actitud de la segona part. Ara venen dos rivals directes abans de l´aturada de lliga per Setmana Santa, l´ALELLA i el MASNOU i cal no perdre més punts.

Destacar el mal estat del terreny de joc, de sorra, amb molts bonys, mal pintat, sense distància de seguretat amb els elements externs i, fins i tot, un regarot de desaigua d´uns 5 metres creuant part del camp. Potser caldria fer-los més petits però amb les mesures de seguretat adients per la pràctica esportiva.

I recordeu, diumenge vinent, PRESENTACIÓ DE LA NOVA SAMARRETA i FOTO OFICIAL TEMPORADA 2009-2010. No hi podeu faltar.

Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador de l´aleví.