diumenge, 24 d’octubre del 2010

Aleví A: Cabrils 15 - 1 Premià de Dalt (6-1)

PARTIT SENSE HISTÒRIA

Victòria històrica de l´Aleví del C.E.CABRILS enfront del PREMIÂ DE DALT "E"per un clar i contundent 15 a 1. Tot i lo abultat del marcador i la clara superioritat damunt del terreny de joc, el partit no ha servit per res, ni per uns ni pels altres. El nostre aleví, que ha començat molt bé durant els primers 15 minuts de joc (5 a 0), s´ha contagiat ràpidament del mal joc del rival i ens ha costat fer un bon partit en línies generals. S´han intentat fer coses, algunes han sortit, altres no, pèrò davant d´un rival fluix hem jugat massa accelerats, amb precipitació per anar a buscar el gol.

Avui, més que mai, calia controlar el partit i tocar i tocar la pilota, buscar jugades més elaborades (que n´hi ha hagut i moltes) i treballar els 2 contra 1, els desdoblaments per banda (un que hem fet ha finalitzat amb un gran gol), buscar més el pivot ofensiu, treballar més els corners (n´hem xutat 10 i cap rematada directa a porteria), .... Hem vist que qualsevol xut acabava pràcticament en gol i hem deixat de treballar col.lectivament. Era un partit per entrenar aquestes coses que més endavant, de ben segur, que necessitarem.

Partit, per altra banda, molt aburrit pel nostre porter, però que ha d´estar atent al llarg dels 60 minuts doncs en altres partits més ajustats no podem tenir la badada que avui hem tingut en l´única ocasió que ens han arribat (en col.laboració amb el defensa). El porter ha de ser amo i senyor del seu territori, i com a tal, imposar la seva llei.

La setmana vinent novament descans i d´aquí 15 dies ens espera, novament a casa, el Racing Blanenc.
De moment, dos victòries de dos partits jugats. Millor impossible.

Força Cabrils i a seguir treballant. Tenim molt de camí per recórrer encara.