dilluns, 11 d’octubre del 2010

Aleví A: Cabrils 5 - 2 Rocafonda



Avui ha donat inici oficialment la temporada 2010-2011 per l´ALEVÍ A amb el partit que ens ha enfrontat al ROCAFONDA. Després de la nostra victòria per 5 a 2, hem aconseguit els primers 4 punts en aquesta lliga en la qual l´objectiu final ha de ser lluitar pel titol de lliga.


Tot i la victòria ha sigut un molt mal partit: potser el debut a la lliga, potser l´horari (9 del matí, ens hi haurem d´acostumar) o potser la debilitat del rival han fet que fessim un mal joc, on la majoria de jugadors estaven adormits i on s´han fallat nombroses i inmillorables ocasions de gol (no exageraria si digués que el resultat hauria pogut ser d´escandol). Ens ha faltat definir en els últims metres (o pams), ja per falta d´agressivitat o per "por a fallar". Cal tenir present que tant en la vida com en l´esport moltes vegades aprenem dels errors: per poder marcar gols primer se n´han de fallar molts. Les coses cal intentar-les, i a partir dels errors, anar rectificant mica en mica per què no tornin a passar.


Pensem que hi haurà partits on necessitarem l´encert que avui ens ha faltat, per això cal seguir treballant molt i agafant confiança en les nostres possibilitats, tant les individuals com les col.lectives. Cal creure´ns que podem i lluitar per millorar dia a dia, però per això ens hi hem d´implicar tots.


Moltes felicitats a tots per la victòria i la setmana vinent primera jornada de descans on intentarem celebrar un amistós per seguir treballant.


Força Cabrils


Crònica de Pere Bossa,entrenador de l´aleví A