dijous, 27 de gener del 2011

Aleví C: Cabrils 5 - 1 Alella

Crònica de Borja Bou, entrenador de l'Aleví C:


BON COMENÇAMENT DE LA SEGONA VOLTA.

Bon partit el vist aquest dissabte al municipal de Cabrils, on el Cabrils que desde la tornada de nadal s'ha pogut veure que els jugadors han fet un canvi de xip, ja en els entrenaments on comença a predominar la serietat i la disciplina a l'hora de treballar i anem deixant enrere les tonteries i gracietes que no ens portaven a cap lloc. Tot això es veu reflexa el dissabte, dissabte passat vam poder gaudir d'un gran partit contra el líder el qual no havia perdut cap partit i van estar contra les cordes durant molta estona.

Referent al dissabte el primer quart va ser una mica lent i amb las idees no del tot clares, faltava ritme de joc del Cabrils i la màquina encara no funcionava, per les cares em puc imaginar que seria perquè encara tindrien son però tot i això el resultat va ésser de 0-0 al final del primer quart ja que qualsevol situació ofensiva de l'Alella era aturada pels nostres defenses Pol Pons i Enric Ayala i molt ben coberts pel Moha sota pals.

El segon quart van entrar al Camp Pol Castellví i Pablo Montero, el primer va aconseguir obrir la llauna després d'un refús de la defensa i que va xutar creuant la pilota cap al pal contrari de la porteria, la dinàmica del partit seguia un ritme molt favorable el Cabrils les coses després del gol sortien millor el joc era fluid i clar, amb un magistral Ferran Àlamo al mig del camp am un treball defensiu excel·lent i un ofensiu també molt bo ajudava a les arribades en banda tant de Pablo com de Sergi Feixas.

El tercer quart el Cabrils va poder ampliar les distàncies amb gol de Pablo Montero que estava realitzant un partit més que complet i així va tenir el seu premi al treball, l'Alella va tenir les seves ocasions però un gran Moha va treure un parell de mans molt i molt bones, amb un Enric i Pol molt segurs en defenses i amb ganes de jugar la pilota desde la defensa.

L'últim quart el Cabrils va estirar encara més les seves línies tornant a marcar el 3-0 tot i que l'Alella va aconseguir reduir distàncies a la següent jugada el Cabrils va encarregar-se d'eliminar qualsevol esperança de remuntada de l'Alella, al final del partit i ja en una jugada on Jordi Savall centra i la pilota es dirigeix cap a la porteria sent un gol increïble.

Al final del partit 5-1 i tant entrenador com afició contents del joc que havien vist del Cabrils.

UN PER UN:

MOHA: Segur, fent de capità com li pertocava parlant molt amb la seva defensa i volen ser un participant més del joc del Cabrils.

Pol Pons: Elèctric, insuperable en el u contra u i amb moltes anticipacions, volen sortir amb pilota jugada en tot moment, molt bon treball.

Enric Ayala: Amo i senyor de la zona que li pertocava sense veure’s superat en cap moment, excel·lent en el tall i animant-se a pujar amb la pilota. Gran sacrifici.

Ferran Àlamo: Treballador, sacrificat i ajudant dels seus companys, partit molt complet tallant i amb una gran comunicació amb la líni defensiva com amb la línia ofensiva , ha estat el mediador del Cabrils.

Sergi Feixas: Incisiu, volen en tot moment arribar per bandes millorant un concepte molt important el centro a l’àrea, buscant els seus companys i fen que ells el busquin a ell.

Ricard Felip: Atrevit, tot i l’embargadora del seu defensor buscava marxar per velocitat amb detalls com deixar la pilota córrer, molt participatiu en les posicions ofensives i col·laborant molt amb els companys en l'elaboració del joc.

Jordi Savall: Vertical, amb el seu treball ha buscat en tot moment arribant a línia de fons i centrar, ha fet de la seva banda un segur pel Cabrils ja que no ha parat de córrer endavant i enrere, al final un premi com ha estat el gol.

Pol Castellví: Obrellaunes, ha sortit amb ganes de treballar i amb valentia, la primera pilota que ha tingut per marcar l'ha definit perfectament.

Pablo Montero: Revolucionador, ha estat molt actiu durant el partit, amb un treball defensiu molt complet i amb un treball ofensiu fàcil sense complicacions i aconseguint un gol.

Enhorabona nois, ànims a seguir amb aquesta línia no ens confiem!

Aquesta setmana anem al Camp del Masnou únic equip que ens ha guanyat a casa!

I com us dic sempre ens ho passarem bé si TREBALLEM, TREBALLEM I TREBALLEM!

FORÇA CABRILS!

Crònica de Lluís Feixas:
¡ATENCIÓ, ATENCIÓ! ¡¡¡ELS INDOMABLES DE BORJA JA HAN TORNAT.!!!!

Per fi, ja els tornem a veure. Ens ha costat tota la primera volta, però ja han arribat. La setmana anterior vam veure un inici i aquest cap de setmana els hem vist en ple rendiment.

Es nota, i de quina manera, quan entrenem tots junts i seriosament. El fet de coincidir la majoria de jugadors en els entrenaments fa que puguem treballar i els resultats surten en els partits. No era un partit fàcil, contra un rival “A” de segon any i amb unes alçades considerables al costat dels nostres.

Caldria destacar que per primera vegada en aquesta temporada hem aconseguit veure un joc d´equip, amb bones triangulacions i parets. Gran consistència defensiva, començant per un Mohamed. Incommensurable i una darrera línea molt ben treballada i col·locada Els nostres extrems van estar molt ràpids i encertats. Els davanters , encertats de cara la porteria, van aconseguir un resultat molt important per començar la segona volta amb serietat, disciplina i sobretot amb el sistema de joc necessari per assolir l’objectiu marcat per la temporada.

Com a cirereta del pastís, anomenar el fantàstic gol del nostre gran carriler Jordi Savall.

Agrair també la gran tasca del petit-gran “Ferri”. Com sempre fantàstic. Enhorabona!!!!

La propera setmana ens espera el CD MASNOU. Si els guanyem seria un cop moral per tots els rivals. Hauríem guanyat a tots els primers classificats.

¡¡¡ A TOPE !!!! FORÇA CABRILS....