divendres, 21 de gener del 2011

Juvenil: Valldemia 3 - 2 Cabrils

Ensopagada.

Partit disputat el passat dissabte a les 19:15 hores al Municipal Carles Padrós de Mataró. L’inici del matx ha estat força bo i als primers minuts, al Cabrils se li anulava un gol per fora de joc inexistent. Mica en mica el Valldemia ha anat agafant confiança i això ha propiciat que el partit s’equilibrés. D’una jugada totalment aïllada, un remat de cap des de la frontal de l’àrea ha superat al porter cabrilenc, davant la sorpresa de tots els seus companys. Era l’1 a 0. El Cabrils no ha baixat els braços i poc després, Julián ha empatat amb un llançament de falta directa. El partit ha seguit un transcurs on cap equip creava perill fins quan, amb un llançament de falta des del mig camp (en principi, perill zero), un atacant local ha rematat la pilota des del punt de penal i ha entrat, lentament, a la porteria cabrilenca. Era el 2 a 1; resultat amb el que es marxava al descans.

La segona part no ha pogut començar pitjor pel conjunt visitant. Després d’una errada de coordinació entre central i porter, el Valldemia feia el 3 a 1. Únicament es portaven 20 segons jugats. Aquest gol ha obligat al Cabrils ha ser més agressiu en atac i tota la segona meitat s’ha jugat al mig del camp del Valldemia. Les ocasions anaven arribant, encara que no ha estat fins el minut 88, quan els cabrilencs han reduït distàncies. Entre mig, un penal errat, situacions d’1 contra el porter fallades, etc. La fi del partit s’ha acabat amb el marcador de 3 a 2 favorable als grocs del Valldemia.

Al Cabrils, per la seva part, li toca treballar a tope aquesta setmana per treure els tres punts al camp del Cerdanyola Mataró el proper dissabte.
Crònica de David Garcia, entrenador del Juvenil.