diumenge, 16 de gener del 2011

Aleví A: Santvicentí 1 - 8 Cabrils



"CAMPIONS D´HIVERN"


Amb la victòria per 1 a 8 sobre el SANTVICENTÍ es dóna per acabada la primera volta de la lliga on l´ALEVÍ "A" ha aconseguit 10 victòries en 10 partits, 95 gols a favor i només 14 en contra per col.locar-se líder en solitari del grup 22 de quarta divisió.
Estem a mig camí de l´objectiu propossat, però necessitem una actitud diferent a la d'avui per aconseguir-ho. Avui hem guanyat bé, fins i tot massa fàcil, pero NO HEM JUGAT A FUTBOL.
Ens hem aprofitat de la debilitat del contrari i del nostre potencial en moments puntuals. Però el què se´n diu JUGAR A FUTBOL, res de res. Avui hem vist massa poc futbol per un equip que és líder de la lliga i vol ser campió. Davant de partits teòricament fàcils juguem tots molt relaxats, deixem de jugar en equip per fer cadascú la guerra pel seu compte. I això en partits més equilibrats no ens servirà. Hem de treballar COL.LECTIVAMENT i les coses aniran més rodades.

Ara comença la segona volta, estem una mica més a prop de l´èxit però hem de seguir treballant de valent en els entrenaments per després aplicar-ho sobre el camp.

ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA PRIMERA VOLTA.

FORCA CABRILS!!!

Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´aleví A