dimecres, 2 de febrer del 2011

Aleví C: Masnou 3 - 3 Cabrils

Aquest cap de setmana ha estat marcat per la mala sort. Un altre cop, cal felicitar el treball dels nostres jugadors, en un camp molt lent per la circulació de la pilota i davant d’un rival que en la primera volta ens va massacrar en el nostre camp.

Els nostres han dominat el partit fins al final del tercer quart, dominant en el marcador per un clar 3-1. Els gols, 2 del Sergi i 1 del Ricard. Passat gairebé un minut del temps reglamentari, i com a conseqüència d’una falta inexistent, ens han marcat el 2-3. Lamentablement el col·legiat encara ara esta intentant donar-hi alguna explicació al nostre delegat. El nerviosisme s’apoderà dels nostres i fruit d’això, i amb molta fortuna, el rival va aconseguir empatar el partit.

Lamentablement les baixes ens han tornat a fer mal. Un altre cop no hem pogut entrenar tots junts i això es nota en el camp. L’equip tenia cinc baixes, que són moltes en un equip de tretze jugadors.

Voldria agrair la tasca realitzada pel Gabri, fent una feina molt correcta en tot moment, reflexant la seva gran classe. En el fons ha estat un bon partit de poder a poder.

La propera setmana rebrem al Cabrera a casa. No podem fallar si volem continuar enganxats en el grup dels primers classificats. Tota una fita si recordem que els nostres son jugadors de 1º any. DE TOTES MANERES , ¡¡¡¡ELS INDOMABLES DE BORJA ESTAN AQUÍ!!!!!

Nota.- Aquesta setmana el nostre entrenador i jugador del 1º equip Borja Bou va sofrir un accident al intentar rebutjar una pilota en el seu partit davant L´Arenys. A conseqüència d’això ha estat intervingut quirúrgicament del pòmul.
Es per això que voldria demanar als INDOMABLES que aquesta setmana treballem més que mai buscant un resultat positiu i dedicar-li com a mostra d’afecte.