dimarts, 8 de febrer del 2011

Prebenjamí A: Sant Pol 2 - 4 Cabrils

Justa victoria

Un temps primaveral, ha premiat a jogadors i familiars en el partit d’aquesta setmana. El matx s’ha iniciat a les 9h d’aquest diumenge. A pesar de l’horari intempestiu, el Cabrils ha tingut un dels quorums més grans de la temporada, juntant 12 jogadors amb els corresponents familiars.
A la fi de la primera part, el Cabrils ja guanyava per 3-0, renda que ha servit per a afrontar amb tranquilitat la resta de partit. Dos gols d’en Jaume i un del Marc. Els gols del Sant Pol, cosa curiosa en aquesta categoria, han estat els dos de penal. El primer al començament de la segona part, que rapidament ha estat compensat amb un gol del Pol fet al Sant Pol (valgui el joc de paraules), i que premiava el seu comportament incansable. A la tercera part, el Nil ha deixat lloc al Marc a la porteria, no havent gols a cap de les dues. A la quarta part, el equip de casa ha fet el seu segon gol de penal, el que ha incentivat encara més a la afició dedicada del Sant Pol, però el resultat ja no s’ha mogut.

En cap moment ha hagut sensació de poder perdre el partit, malgrat la gran rotació de jogadors (per exemple ha jogat 3 porters diferents, el Jaume a la quarta part) motivat per la quantitat d’efectius que teniem avui. Tot plegat una bona notícia. Tot i això, hem pogut veure ja algunes jogades d’equip, apuntant al que hauria de ser el futur del conjunt.