dijous, 17 de febrer del 2011

Prebenjamí A: Cabrils 1 - 4 Montgat

Millorant

Partit contra el Mongat, un equip capdavanter a la classificació (4 º). I aquesta vegada, l'equip ha jugat més que molts partits. L'inici ha estat il.lusionant, en la primera jugada s'ha marcat gol, i en els minuts següents els jugadors han tingut ocasions clares, però no hi ha hagut sort. Ha acabat aquesta primera part amb empat a 1.

En els períodes successius, el Montgat ha anat impossant el seu joc, i aconseguint 2 gols a favor seu, la seva superioritat producte del seu millor posicionament i cohesió. Els nostres jugadors han lluitat molt i han realitzat bones jugades encara que no moltes. Derrota, al final per 1 a 4, però apuntant una millora pel que fa al joc i amb molt bona actitud en tot l'equip.

En to crític, reitero a apuntar que l'evolució està sent menor que l'esperada a l'inici de la temporada, esperarem uns mesos més per treure conclusions definitives i prendre mesures correctives.

Entrenador: Marc Badia Gol: Jaume