dimecres, 20 d’abril del 2011

Aleví A: Valldemia 3 - 3 Cabrils

Avui hem disputat el penúltim partit d´aquesta lliga en el camp del quart classificat, el VALLDEMIA. Després de rebre el corresponent passadís com a reconeixament al nostre campionat (des d´aquestes línies vull agraïr el gest del Valldemia) ha començat el partit amb moltes imprecisions per part dels nostres jugadors, potser pel fet de jugar en camp de terra on no estem acostumats. I així ha arribat el primer gol per part de l´equip rival, en una falta d´entesa defensiva.

En el segon quart hem retocat algunes posicions en el camp i hem començat a agafar el domini en el joc fins el punt d´enviar una pilota al pal i aconseguir el gol de l´empat. En els dos darers quarts hem millorat molt el nostre joc, hem triangulat, hem jugat en equip i ens hem avançat en el marcador. Però dues errades del nostre porter han fet que que el VALLDÈMIA entrés en els darrers 5 minuts amb avantatge en el marcador (3 a 2). Hem arriscat, hem llançat l´equip a l´atac i en el temps afegit hem aconseguit el merescut empat.

Davant d´un dels millors rivals d´aquesta lliga, no només avui si no també en la primera volta, hem treballat i lluitat de valent fins el darrer instant i hauríem pogut guanyar, però també hauríem pogut perdre. Per tant, vist el vist, crec que el resultat més just per els dos equips és un empat.

Avui no voldria concloure la crònica sense fer un reconeixament a una de les peces crucials pel nostre equip, el nostre PORTER. Avui no ha tingut la seva millor actuació, però gràcies a ell (i a tot l´equip) hem sigut l´equip menys golejat de la categoria i en moments díficils ens ha salvat molts gols i potser algún que altre punt. Avui ha fallat, i molt, però al llarg de tota la temporada quin company no ha fallat un gol sol davant de porteria, qui no ha fallat passades, qui no ha comès errades defensives que s´han traduït en gol, quants cops els àrbitres s´han equivocat, i fins i tot, jo com a entrenador, quants cops m´he equivocat de plantejament. Per tant, el porter també està en el seu dret d´alguna vegada equivocar-se, i més en un dia com avui on ja no ens jugavem res més que els 4 punts.

Per tant, moltes felicitats PAU per la gran temporada, ets el millor porter que podíem tenir. De les errades n´hem d´apendre, i ara el què cal fer és aixecar-se i seguir treballant que un mal dia el pot tenir tothom.

Moltes felicitats a tots els meus campions i bona Setmana Santa!!

Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´Aleví A.