dimecres, 6 d’abril del 2011

CAMPIONS DE LLIGA!!!

Aleví A: Molinos 1 - 3 Cabrils
Després de la victòria dissabte en el camp del segon classificat, el MOLINOS, per 1 a 3, l´ALEVÍ A del C.E.CABRILS s´ha proclamat matemàticament CAMPIÓ DE LLIGA a falta de 3 jornades.

Partit disputat dissabte sota un sol aclaparador, en camp de terra, contra un equip que es jugava la seva última carta i, per què no dir-ho, amb un àrbitre tirant a casolà. El partit va començar amb molts nervis per part dels nostres jugadors: es combinava la responsabilitat del què ens hi jugavem (tot i que un empat, i fins i tot, una derrota ens valia) i un terreny de joc de terra al qual no estem gens acostumat. Amb tot això el Molinos es va avançar en el marcador en una jugada enbolicada a la nostra àrea. A partir d´aquest moment varem començar a fer el nostre joc, a combinar (tot i les dificultats del terreny) i les ocasions varen començar a arribar: xuts al pal, grans parades del porter contrari, ... però el gol no arribava. Abans del descans va arribar el desitjat empat, però el resultat podria haver sigut ben bé de 1 a 4.

Iniciem els dos últims quarts amb la mateixa tensió en el joc que les anteriors. El resultat no es movia, però un gol en qualsevol de les dues porteries podia decantar definitivament el resultat final. Entrem a l´últim quart amb empat a 1 fins que finalment, tanto va el cantaro a la fuente, que aconseguim el gol de l´esperança i ens avancem en el marcador. L´eufòria ens fa seguir i seguir fins aconseguir el 1 a 3 definitiu fins el xiulet final de l´àrbitre on tots varem poder deixar anar la tensió acumulada i disfrutar del moment.

Hem aconseguit l´objectiu proposat a l´inici de la lliga, però no tot acaba aquí. Ara hem de buscar seguir amb la nostra imbatibilitat, comptar els nostres partits per victòries. Ens queden 3 partits per intentar establir un nou record.

Felicitar molt especialment a tots els jugadors, des dels que van jugar molts minuts fins els que en van jugar menys. Agraïr la presència de jugadors de l´aleví B que ens van donar suport, dels pares, mares i familiars que novament, com cada dissabte, ens varen venir a animar i agraïr molt especialment la presència del coordinador Lluís i de l´Albert Abril (part d´aquest titol també és teu).

PAU, ALEX, GABRI, ERIC, MIGUEL ANGEL, POL, NICO, JAUME, ALBERT, XAVI i SERGI MOLTÍSSIMES FELICITATS, sou uns GRANS CAMPIONS i us ho mereixeu.

Crònica de Pere Bossa, Entrenador de l´Aleví A.