dimecres, 6 d’abril del 2011

Prebenjamí A: Juventus A 3-4 Cabrils


Fe en la victòria


Gran partit del Cabrils davant un dur rival que està per sobre del nostre equip en la classificació.


En primer lloc, direm que tots els jugadors i el reste de persones que acompanyem al Prebenjamí A li dediquem aquesta victòria al nostre entrenador Marc Badia, absent en aquest dia per trobar-se ingressat degut a una malaltia. Andrea el va substituir amb brillantor i destresa.


El partit va començar molt malament, primera arribada dels mataronins i primer gol, això es va repetir en el segon gol en contra, el nostre equip com sempre semblava adormit ; aquest primer període acaba amb 2 a 0. Després de la represa, arribem amb perill i claredat i sobretot en les jugades de córner on Gerard rematava amb el cap i va donar 2 vegades al pal. Però en canvi la Juventus en contraatac ens va fer el 3 a 0. Resultat totalment immerescut i que gràcies a l'expert i "màgic" llançador de faltes Marc Aguado es va escurçar, gol imparable i 3 a 1. Després del descans, la nostra entrenadora Andrea va anar a guanyar el partit , avançant a la defensa i l'equip després d'una bona combinació i una gran jugada de "ziga-zaga" de Jaume va marcar el 3-2, així va acabar el tercer període. Entràvem així l'últim període, Andrea va col.locar Pol López en defensa (han d'entendre el sacrifici encara que no els agradi la posició) i després d'una passada ràpida l'espai, en Gael va fer una finalització excel.lent , empat a 3. El partit estava emocionant, el Juventus també atacava però la defensa va frenar tots els seus intents i llançava l'atac d'una forma directa. En un dels atacs, van fer falta a un jugador nostre i Marc "dinamita" Aguado va llançar una de les faltes més boniques i ben executades que jo he vist, i no exagero, i a més a més amb la barrera ben situada i el resultat GOL i 3 a 4.


La resta del període va ser molt llarg fins que l'àrbitre va indicar la fi.


En resum magnífic partit de tot l'equip, que a part dels esmentats cal dir que : Nil va jugar sempre de porter i va tenir grans intervencions. Pol Buchaca va anar de menys a més i encara ens ha de mostrar en els partits el que demostra en els entrenaments, a seguir així. Bruno més connectat del normal, amb concentració aquest nen s’en surt, gran força. Pol López de migcampista no va tenir el seu dia, en defensa va millorar i va aportar lluita i decisió. Jon va jugar en en els períodes de remuntada i situat al migcamp va pressionar i defensar allà, especialista en la passada curta, "very well".


Esperem que aquesta victòria serveixi perquè tinguin més confiança en si mateixos, aquest equip "era" animicament” feble. I per últim comprovar que la "febreda" d’en Marc li hagi servit per fer l'estirada ....


Força Cabrils!!! Entrenadora: Andrea. Gols: Marc Aguado (2), Jaume (1), Gael(1).


Crònica de Josep Lechado, delegat prebenjamí A.