dimecres, 26 d’octubre del 2011

Benjamí B: Cabrils 1- 12 Vilassar de Mar


DECEPCIÓ NO! De tot es treu conclusions i el partit d'avui és una mostra d'això, el resultat és molt voluminós, sobretot perquè dóna a entendre que el Vilassar ha estat molt superior, i sí ha estat així però només en el 3r temps.

El Prebenjamí conscient que el seu rival era superior (són de 2 any) va sortir al camp amb molta concentració, molt ben situat i sense precipitació a l'hora d'entrar als jugadors rivals( gran Mister).Els nostres nois mai perdian la posició i fruit d'aquest ordre, els del "Mar" s'ofegaven i no creaven joc, amb prou feines arribaven a porta.El resultat era d'empat a 1 després de la primera part.


En la següent, mateixa tònica, molta organització i lluita, tots els jugadors s'anticipaven a les accions, "ficaben el peu" i no es van enfonsar després de marcar els vilassarencs l'1 a 2.


El 3r temps va ser una altra història sobretot a causa del cansament físic, era impossible pressionar tant i en totes les arribades ,l'equip contrari feia gol, és en aquest punt del partit on es va encaixar 8 gols.


En l'última part ens van marcar 2 gols més però l'equip va tornar a donar la cara. En resum podem dir que la derrota és justa però l'actitud i nivell mostrat pel Cabrils B va ser realment espectacular; de vegades hi han partits que per circumstàncies diverses obligan a demostrar caràcter i sacrifici i aquest ha estat un d'ells.


BRAVO NOIS TOTS ELS PARES I FAMILIARS I CLUB ESTEM MOLT ORGULLOSOS DE VOSALTRES. Força Cabrils!


Entrenador: Marc Badia 2n Entrenador: Marc Alberti


Gols: Gael.


Crònica de Josep Lechado, delegat del Benjamí B.