dijous, 13 d’octubre del 2011

CADET: Argentona 3 - 1 Cabrils

Iniciem el partit sense cap incidència destacable.

En els primers minuts els nostres jugadors mostren un cert nerviosisme i manca d'intensitat, en especial algun dels jugadors que han de ser referència de l'equip. Aquesta situació es perllonga fins al minut 30 en el qual però ja haviem encaixat 3 gols. Tots 3 evitables en un estat de concentració adient.

Aquest fet ens condiciona la resta de partit, agreuxat pel fet que tenim 6-7 ocasions clares de gol de les quals tan sols en transformem una. Resultat a la mitja part 3-1.

Amb els canvis realitzats de cara a la segona part la intensitat en el nostre joc augmenta, pero el contrari amb els deures fets i a base de molta lluita ens sap aguantar el resultat tot i que continuem perdonan ocasions de gol clares.

Crònica d'entrenadors i delegat Joan Jarque.