dimecres, 26 d’octubre del 2011

Benjamí C: Cabrils 3 -1 Vilassar de Mar "G"

Bon partit del Benjamí C del C.E.Cabrils contra el Vilassar de Mar. Els jugadors van començar una mica despistats i això va provocar que els del Vilassar marquessin el primer gol al minut 5 de partit.

Després d’aquest gol els jugadors van aixecar el cap i van aconseguir empatar el partit encara a la primera part y avançar-se més endavant (3 a 1) per donar tranquil·litat al partit.

Els jugadors van estar bastant millor en quan a posicionament que va ser el que va fallar a la primera jornada de lliga. Encara s’ha de treballar una mica més però el resultat demostren les ganes d’aprendre que tenen els jugadors.

Al final del partit es va notar bastant el cansament físic dels jugadors y això ho va aprofitar el Vilassar de Mar per arribar bastants cops a la porteria Cabrilenca, però no van tenir gaire èxit.

El partit va acabar i els jugadors van aconseguir la seva primera victòria que es una bona dosi de moral després del primer partit de lliga.

Gols: Iván Peralta(5’), Hicham (12’ - 31’)

Crònica de Julian i Sayo, entrenadors del benjamí C.