dimarts, 28 d’agost del 2007

CABRILS 1 - DAMM 1

Puntualment a les 21.00 hores ha començat a rodar la pilota pel primer equip del C.E.CABRILS. Davant, i en partit amistós, el Juvenil de Divisió Nacional de la DAMM. Ha estat un partit entretingut, jugat de tu a tu, on s´ha pogut veure a una DAMM molt més rodada que el nostre equip i amb una tècnica i tàctica molt depurada. Cal pensar que molts d´aquests joves jugadors d´aquí uns anys estaran a les files d´equips com el Barça i l´Espanyol. Per part del C.E.CABRILS moltes imprecisions típiques dels inicis de temporada, ja sigui per falta de rodatge (van començar els entrenaments ara fa tot just una setmana) i compenetració entre els jugadors (molts jugadors nous en les nostres files).

En el transcurs de la primera part hi ha hagut tres clares ocasions. Dues d´elles per part d´en Dani que sol davant de la frontal de l´àrea petita ha enviat la pilota fòra, i una tercera, encara més clara a peus d´en Cristian després de rebre la pilota dins l´àrea i provocar un penal. El penal ha estat llençat pel mateix Cristian, però el porter visitant, amb gran encert, ha aturat la pilota. Per part de la DAMM han posat varios cops en perill la nostra porteria, però uns cops l´encert del porter i la defensa, i altres els errors dels seus davanters, han mantingut la nostra porteria a zero. Cal assenyalar que l´àrbitre a anulat un gol a la DAMM per fòra de joc.

A la segona meitat, l´entrenador ha donat entrada a la resta de jugadors de la banqueta per donar minuts de joc a tots els jugadors. Ha sigut en aquesta segona meitat quan han vingut els dos gols. Primer de tot ha marcat el C.E.CABRILS amb un gran gol d´en Sergio, per minuts més tard empatar la DAMM mitjançant el seu davanter Pau.

Així doncs, bona estrena del C.E.CABRILS que ens fa presagiar una bona campanya a la Segona Territorial que molt properament començarà.
Primer equip C.E.CABRILS

Equip de Divisió Nacional Juvenil de la DAMM