dijous, 23 d’agost del 2007

INSCRIPCIONS FUTBOL BASE C.E.CABRILS

El període d´inscripció del futbol base del C.E.Cabrils (Juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins) s´obrirà el proper dilluns dia 3 de setembre i es tancarà el divendres dia 7 del mateix mes. L´horari d´atenció al públic serà de les 17.30 a les 20.00 hores. Preguem a tots els interessats que sol·liciteu previament la informació via mail al coordinador Sr. Pere Bossa (pbossa@xtec.cat) i així el dia de la inscripció ja podreu portar tota la documentació necessària per formalitzar-la correctament.
En cas de no poder fer les inscripcions en els dies assenyalats per motius personals (p.e. estar encara fòra de vacances), preguem ho feu el més aviat possible a partir del 12 de setembre. Recordar que cal tramitar les fitxes federatives abans del 15 de setembre.
Com a novetat més important respecte a la temporada anterior cal destacar que enguany NO ES PERMETRÀ INICIAR ELS ENTRENAMENTS si no s´ha completat correctament la inscripció, és a dir, portar tots els documents necessàris (fotografies, fotocòpies, permisos degudament signats, ....), però sobretot, haver fet efectiva la quota d´inscripció. Tota aquesta informació la trobareu detallada en la informació que heu de sol·licitar al coordinador.
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.
Pere Bossa i Bueso
Coordinador C.E.Cabrils