dissabte, 13 d’octubre del 2007

INICI ESPERANÇADOR

Aquest matí el Benjamí "A" ha debutat a la lliga amb un esperançador resultat, i, sobretot, joc davant del Pla d´En Boet de Mataró. El resultat final ha estat un clar 1 a 5, amb gols obra de l´Edgar (2), Miguel Angel, Tomàs i Gabri. Cal destacar per sobre de tot el treball del conjunt, des del porter (Gran Pedro) fins a l´últim davanter. Treient els últims 10 minuts de la primera part on hi ha hagut un cert desconcert defensiu, en la resta de partit s´ha pogut veure un bon futbol, i el què és més important, un equip que si segueix treballant, esforçant-se i mantenint la concentració tant en entrenaments com en la competició té molt futur.

Així doncs, ha seguir en aquesta línia de lluita i sacrifici. I sobretot, treball i paciència, que la lliga no ha fet més que començar.

I la setmana vinent, Masnou C.D. "B" dissabte a casa.