dissabte, 6 d’octubre del 2007

VICTÒRIA DELS CADETS

L´equip cadet del C.E.CABRILS ha guanyat a l´ARENYS DE MAR per 2 a 3 en partit disputat aquest matí en aquesta localitat costanera del Maresme. Aquest ha sigut l´últim partit amistós de la pretemporada que s´ha saldat amb 3 victòries de 4 partits, amb bons resultats i, sobretot, un gran joc.

A l´inici del partit d´avui els nostres jugadors han sortit una mica adormits, amb una mitja que no presionava suficient al contrari. En una jugada aillada, l´Alejandro ha marcat el 0 a 1 (min.9), però ràpidament l´ARENYS de MAR ha capgirat el marcador amb dos gols (min. 12 i 15) amb la nostra defensa fluixejant. És a partir d´aquí que els jugadors han reaccionat, s´han assentat al partit i ha arribat el gol de l´empat, novament obra de l´Alejandro (min.24). Després de moltes ocasions per part dels nostres jugadors (Alex, Sergi i Nacho), en el minut 38 ha arribat el tercer gol pel CABRILS obra novament de l´Alejandro, aconseguint així el seu primer hat trick de la temporada.

La segona part ha sigut més tranquila, amb varies oportunitats de gol pels nostres (Nacho, Jep i Cuende), una expulsió (Jacas) i una gran aturada de l´Adrià.

La setmana vinent arriba l´hora de la veritat, amb l´inici de la lliga contra el CABRERA.