dimecres, 28 de novembre del 2007

DERROTA HONORABLE CONTRA EL MILLOR EQUIP DEL GRUP

PINEDA C.F. 8, CABRILS 0 (Infantil)

Encara que el resultat no és gaire motivador, no hem d´abaixar els braços i continuar treballant per millorar.
El Pineda és el clar líder de la competició, amb 7 partit guanyats, amb 31 gols a favor i només 2 en contra. Com ho ha aconseguit? Encara que molts jugadors són de segon any, no basen la superioritat en el seu físic sinó en una gran capacitació tècnica i tàctica. Particularment és molt important aquest darrer aspecte, ja que el seu terreny té unes dimensions molt grans i estant sempre molt ben col·locats: en atac, amb més jugadors per davant de la pilota i en defensa, amb més jugadors per darrera de la pilota.
Però hem de parlar del CE Cabrils.
Vam donar una imatge molt positiva i a estones vam poder treure'ns la pressió del damunt, inclús arribant a crear algunes ocasions de gol. Vam demostrar que quant toquem i ens apoiem els uns als altres, els rivals s'han d'esforçar per lluitar. Partit a partit la defensa millora, acoplant-se al nou terreny de joc. En atac, començem a fer jugades combinàtories amb diagonals molt interessants.
Però si cadascú fa la guerra pel seu compte i si el mig del camp no ajuda a la defensa i falta movilitat en atac ... donem moltes facilitats. A part encara ens falta confiança i rendim per sota de les nostres possibilitats. De totes formes, mica en mica anem millorant.
Al cos tècnic no ens va agradar que baixéssim els braços inclús abans del partit (retards a la convocatoria, catxondeig al vestidor, falta d'intensitat a l'escalfament, assistència no complerta als entrenaments setmanals) i vam fer una petita reflexió al vestidor.
Tots necessitem paciència i continuar treballant, tenim la materia prima, ara l'hem de desenvolupar !!

Imatge del partit disputat a PINEDA

Crònica de Carles Bosch, delegat de l´Infantil