dimarts, 19 de febrer del 2008

DOS PARTITS EN UN CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana el Pre-benjamí A ha jugat dos partits , el primer a Blanes ( partit aplaçat ) i el segon a Vilassar de Mar ( el que tocava) .
Els resultats ens han estat favorables en tots dos partits, però pel què fa als punts tenen idèntic valor, però no així la forma d’aconseguir-los.
En front del Blanes (el resultat va ser de 2-6), excel·lent segona part dels nostres jugadors que va fer donar un tom al partit que estava molt igualat , per fí ens varem deixar anar desplegant tot el joc que portem dins, i carai si ho varem fer. Seriosos en defensa, concentrats, entrant una i altra vegada per les bandes i aconseguint gols macos , donant espectacle. En definitiva, una victòria que ens hauria de ( sense pecar de “Chuleria”) donar una injecció d’autoestima.
Equips Pre-benjamí del Blanes i el C.E.Cabrils

El diumenge, el partit va ser diferent. Si, són 3 punts ( resultat de 1-10) però crec que podíem fer quelcom més com per exemple jugar amb mes tranquil·litat, fent córrer la bola d’una banda a l’altra, fer més passades seguides........
El dissabte tenim un altre desplaçament “molt complicat”, un altre cop a Blanes (Cala Guido), esperem seguir amb la bona “ratxa” de resultats i de joc.

Nota : Intenteu “aprendre” a cordar-vos les botes........


Crònica d´Albert Abril, entrenador del Pre-benjamí A
Fotografia de Lluís Feixas