dimecres, 4 de juny del 2008

DIADA DEL CLUB

Dissabte vinent (7 de juny) celebrem com cada any la DIADA DEL FUTBOL. Degut al gran nombre de participants enguany el programa d´actes variarà respecte a edicions anteriors. A continuació us detallo breument el calendari d´activitats:
Des de les 10.00 fins a les 14.00 es realitzaran tot un seguit de partits. Aquests partits tindran una durada de 25 minuts en una sola part i seran en els camps de futbol 7 (encara que es puguin fer partits de 9 contra 9, per exemple). A partir de les 14.00 hores hi haurà el tradicional dinar de germanor a l´esplanada del parking: amanida, butifarrada, macarrons, postres, ..... El preu del dinar és de 10 euros pels acompanyants (els jugadors del club no paguen). En el transcurs del dinar (durant les postres) es porcedirà a diferents parlaments i a l´entrega dels diferents trofeus de la temporada: un trofeu per cada jugador i 1 trofeu al jugador més regular i al jugador amb més progressió de cada equip.
Horaris dels partits:
10.00 hores: dues semifinals dels equips de benjamins i prebenjamins
10.30 hores: dues semifinals dels equips d´aleví i infantil
11.00 hores: Triangular cadet/juvenil per una banda, i pares/mares per una altre
11.30 hores: final i 3 i 4 lloc dels benjamins/prebenjamins
12.00 hores: Triangular cadet/juvenil per una banda, i pares/mares de l´altra
12.30 hores: final i 3º i 4º lloc dels alevins/infantils
13.00 hores: final triangular cadet/juvenil i pares.
Per dur tot això a terme correctament, és imprescindible respectar els horaris d´inici i final dels partits, es necessiten voluntaris per arbitrar i cal treure al bar del club el ticket del dinar per fer la previsió.
Cal que els pares/mares indiquin si participaran als partidets.
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col.laboració i us esperem dissabte.
FORÇA CABRILS